Cautare

7612 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2010 judetul olt" (3.00 secunde)
In judetul Prahova, va ploua in Barcanesti, Berceni, Brazi, Gorgota, Poienarii Burchii, Puchenii Mari, Rafov, Șirna, Tinosu, Valea Calugareasca; Nu scapa de ploi torentiale din oamenii din localitatile Maracineni, Sapoca, Vernesti, judetul Buzau.
In judetul Arad ninge abundent, iar traficul rutier se desfasoara ingreunat, din cauza carosabilului alunecos.
Sectorul de drum de 29,6 kilometri a fost scos la licitatie in decembrie 2010, au fost niste contestatii, iar licitatia a fost anulata. ... Sunt doua loturi, unul de la kilometrul 132 la 185, de la limita judetului Dolj cu Olt pana la limita judetului Olt cu Teleorman.
Liderii Opozitiei din judetul Olt au pregatit marti o surpriza de proportii reprezentantilor Uniunii Nationale PSD+PUR.
Roberta Anastase a declarat, in cadrul unei coferinte de presa, ca vizita sa de joi in judetul Olt, la Slatina si la Ganeasa, a fost programata inca de saptamana trecuta si nu are nici o legatura cu incidentele produse miercuri noapte in comuna Ganeasa.
Activitatea se numeste „Parada Eco" si face parte dintr-un proiect educational interjudetean Olt-Dolj, numit „Împreuna pentru un mediu mai curat". În acest proiect sunt implicate trei unitati de invatamant din Slatina si doua din judetul Dolj.
CEZ Distributie avertizeaza partidele politice din judetul Olt asupra pericolului pe care il reprezinta lipirea afiselor electorale in afara spatiilor special amenajate.
Vrem sa deschidem o ferma de oi si capre, precum si o fabrica de conserve de legume, ambele în judetul Olt“, a precizat aceasta. ... Productia proprie de seminte certificate se face pe 2.000 de hectare arendate în zona Barasti-Spineni (judetul Olt).
Vrem sa deschidem o ferma de oi si capre, precum si o fabrica de conserve de legume, ambele în judetul Olt“, a precizat aceasta. ... Productia proprie de seminte certificate se face pe 2.000 de hectare arendate în zona Barasti-Spineni (judetul Olt).
Castiguri medii nete apropiate de cel inregistrat la nivel national, dar sub acesta, au fost consemnate in judetele Constanta - 1.224 de lei, Iasi - 1.223 de lei, Timis - 1.222 de lei, Olt - 1.218 lei si Mehedinti - 1.217 lei.
Majoritatea beneficiarilor olteni au câstigat finantare pentru modernizarea fermelor, pentru achizitia de utilaje, însa printre proiectele selectate se regaseste si construirea unei ciupercarii în judetul Olt.  Consilierul Petre Petrescu, printre câstigatori La urmatoarea sesiune lunara, din aprilie, 25 de proiecte din Oltenia au fost selectate pentru finantare, în timp ce alte 35 au fost reportate.
Licitatii cu probleme Suspecte de incalcarea procedurilor de achizitii sunt si autoritatile locale si judetene din Dolj si Olt.
In judetul Timis nu a mai plouat aproape deloc din luna iunie, iar agricultorii evalueaza o pierdere de 20-30% la hectar din aceasta cauza.
Cea de-a doua conferinta va avea loc pe 14 iunie in Caracal, judetul Olt, locul de desfasurare urmand sa fie anuntat ulterior.
Giurgiu, Gorj, Teleorman, Dolj, Harghita, Calarasi, Dambovita, Olt, Arad si Valcea), din cauza inundatiilor care au avariat gospodariile oamenilor. ... - Conform datelor primite din teren in aceasta dimineata, se inregistreaza situatii de urgenta la nivelul a 23 de localitati din 7 judete (Giurgiu, Teleorman, Dolj, Calarasi, Dambovita, Olt si Arad).
Un incendiu a izbucnit la o scoala din comuna Sarbii Magura, sat Braniste, judetul Olt.
Daca dupa comunicarea primelor rezultate surpriza era la sectorul 1, unde pesedistul Dan Tudorache era depasit de Clotilde Armand de la USB, situatia s-a schimbat aceasta fiind devansata potrivit ultimelor date partiale ale BEC la alegerile locale 2016.
• Timp de doi ani, in perioada octombrie 2010 - februarie 2013, Alexandru a ocupat functia de Social Media Manager la Banca Comerciala Romana, iar in prezent coordoneaza un departament de Facebook Marketing (strategie si implementare de campanii si proiecte speciale), in cadrul agentiei Spada.
Cei interesati sa afle ce s-a intamplat in dosarele aflate pe rolul Judecatoriilor Craiova, Slatina, Turnu Severin si Targu Jiu, al Tribunalelor Dolj, Gorj, Olt, Mehedinti si al Curtii de Apel Craiova vor putea suna la numarul de telefon 0351.403.100 (numar cu tarif normal, apartinand retelei RDS), apelabil atat de pe fix, cat si de pe mobil, pentru a obtine informatiile dorite.
Potrivit analizei gandul.info, in 2010, statul a incasat, in total, din toate judetele din Romania si din municipiul Bucuresti, taxe si impozite in valoare de 31,89 miliarde de euro.
google-analytics.com